Kunst aan de Vaart 2015

KadV logoHallo Kunstliefhebber,

In het weekend van 12 en 13 september wordt Kunst aan de Vaart weer voor de 9e keer gehouden.

Heerlijk wandelen langs De Vaart en zomaar binnenlopen bij leegstaande gebouwen, kantoren, maar ook luxe huizen om te kijken naar schilderijen, beeldhouwwerken, glaskunst en natuurlijk fotografie. Beide dagen kun je ook genieten van muziek op verschillende locaties.

Er zijn dit jaar 40  locaties,  waaronder een aantal tuinen, ingericht met het werk van verschillende kunstenaars.  De flyer met de deelnemende kunstenaars en de locaties is via deze link beschikbaar als pdf: digitaal bestand

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur, de toegang is geheel gratis. Op de website www.kunstaandevaart.nl  kun je meer informatie vinden over de kunstenaars en het overige programma.

KV02In het lege pand naast de bakker “D’ Olderwetse Bakkerieje” aan de Vaart 7 exposeert FC Afovera met zo’n 50  foto’s.

Is uw oog al gevallen op de vreemde eend in het water? Hieronder een impressie hoe dit voorproefje van de expositie op zijn plek kwam te liggen. Dit werk van Brian Bos en Ivonne Moorlag ligt bij de oude tramwegbrug.

De tewaterlating van het beest “Verboden te voederen”.
Foto’s: Karel Stoop / FC Afovera

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment